BESTELLEN

Het Inspiratiepakket is de naam van een tijdschriftenpakket. Abonnees van het Inspiratiepakket ontvangen iedere maand een pakket met daarin 6 verschillende tijdschriften.

De aan het Inspiratiepakket deelnemende tijdschriften verschijnen niet allemaal even vaak. Sommige komen 4x per jaar uit, andere 6x of meer. De samenstelling van elk pakket is daarom wisselend, maar bevat altijd een mooie mix. Bij de samenstelling wordt ook rekening gehouden met de standaardmaat van de brievenbus. Elk pakket wordt als brievenbuspost verzonden en zal dus nooit zo dik zijn dat het niet meer door de brievenbus kan.

Een jaar-abonnee van het Inspiratiepakket ontvangt in een kalenderjaar in totaal 72 (= 12x 6) verschillende tijdschriften. Als extraatje wordt 4x per jaar de Yogakrant toegevoegd.

KENNISMAKEN

Kennismaking met het Inspiratiepakket kan door middel van een kennismakingspakket (eenmalig een Inspiratiepakket) of een proefabonnement (een half jaar lang iedere maand een Inspiratiepakket).

Degene die kiest voor een eenmalige toezending kan zijn of haar voorkeur voor bepaalde tijdschriften aangeven. Afhankelijk van de voorraad en de dikte van het pakket zal aan die wens worden voldaan.

Elk pakket bevat steeds 6 verschillende tijdschriften en wordt verzonden als brievenbuspost.

ABONNEMENTEN

Wie abonnee wil worden van het Inspiratiepakket heeft de keus tussen een jaarabonnement (iedere maand een Inspiratiepakket), of een ‘om & om’-abonnement (om de andere maand een Inspiratiepakket).

Elk pakket bestaat uit 6 verschillende bladen en wordt verzonden als brievenbuspost. Aan de jaarabonnees wordt bovendien 4x per jaar als extraatje de Yogakrant meegestuurd. De ‘om & om’-abonnementen krijgen de Yogakrant 2x als extra toegezonden.