HET INSPIRATIEPAKKET

Maandelijks uw eigen Inspiratiepakket. Hoe werkt het?

Het Inspiratiepakket is een tijdschriftenpakket waar bedrijven, organisaties, instellingen en zzp-ers zich op kunnen abonneren. Het is bedoeld voor de wachtruimtes van gezondheidscentra, de relaxhoek van sauna’s en sportcomplexen, theetuinen, grand cafés, biowinkels, haar- en nagelsalons, enzovoort. Plekken dus waar mensen al dan niet vrijwillig tijd doorbrengen en men geneigd is een tijdschrift ter hand te nemen.

Abonnees op het Inspiratiepakket ontvangen iedere maand 6 verschillende bladen uit het aanbod van de aan het Inspiratiepakket deelnemende bladen. Dit zijn: AM, Be One with Nature, BRES, Columbus Travel, Fit met Voeding, Genoeg, InZicht, Kiind, Medisch Dossier, ParaVisie, Salt, Seizoener, Spiegelbeeld, The Optimist, Vruchtbare Aarde, Yin Yang en Yoga International. Ook de Yogakrant doet mee, maar die is, het blijkt al uit de naam, een krant.

Al deze tijdschriften zijn elk op hun eigen, unieke wijze gericht op bewust leven, gezondheid, natuur, reizen, opvoeding, duurzaamheid en/of spiritualiteit.

De bladen verschijnen niet allemaal even vaak. In een kalenderjaar gaat in principe elk blad minimaal 2 en maximaal 6x in het Inspiratiepakket mee. De meeste uitgaven zijn vers van de pers. Sommige komen echter uit de ‘retouren’ en zijn dan hooguit een paar maanden oud. (‘Retouren’ zijn bladen die onverkocht uit de winkelvoorraad retour naar de uitgeverij zijn gegaan. Het is zonde om die partij direct te vernietigen.)

Abonnees van het Inspiratiepakket worden eigenaar van de toegezonden bladen.